Как да поръчате
Групови поръчки – за цял клас или група

Ако желаете да направите поръчка за учебници и учебни помагала за вашия клас или група, можете да го направите в Изложбените ни зали или чрез нашите представителства на Pearson Longman в България по следните начини:
- на място
- по телефон
- чрез email/факс/писмо

Единични поръчки

Можете да поръчате или закупите единични бройки от предлаганите учебници, учебни помагала и друга литература на място в Изложбените ни зали, чрез представителствата на Pearson Longman в България, или чрез онлайн поръчка.

Онлайн поръчки

Онлайн поръчки през уебсайта на Pearson Longman са възможни само за някои заглавия и са ограничени до 2 броя от артикул. За поръчки над това количество, моля свържете се с вашия представител на Pearson Longman.

Цени:

Всички учебници, учебни помагала, аудио и други материали са с корична цена в български лева с включен ДДС. За да бъде приета и изпълнена поръчката Ви, трябва да сте попълнили коректно всички полета на формата за поръчка.

Начин на доставка:

Онлайн поръчките, направени чрез уебсайта на Pearson Longman, се доставят с куриер с наложен платеж. Сумата за доставката се добавя автоматично и зависи от общата сума на поръчката.

Срок на доставка:

Срокът за доставка на онлайн поръчките е до 3 работни дни. В случай, че заявените заглавия не са налични, ще получите отговор на вашия имейл за срока на доставка на вашата поръчка.Изберете продукт от нашият Каталог и натиснете "Поръчай".
 
  Copyright САН П.Р.О. Как да поръчате Онлайн бюлетин Контакти