Longman Dictionaries Online
Enrich your website for free
  За нас | За нас


"С.А.Н.-ПРО" ООД – Варна е регистрирана фирма по българското законодателство.

Ние сме изключителен представител на издателство Pearson Longman от 1992 година, изключителен представител на Pearson Tests of English и официален партньор на Promethean от 2008 година насам.

Предлагаме комплексно решение за езиково обучение, оценяване с международно признание на постигнатия резултат и интерактивно оборудване за класните стаи за повишаване на ефективността на преподаване.

От 1992 година ние предлагаме най-съвременните системи за обучение по английски език на издателство Pearson Longman за начален, прогимназиален и гимназиален етап на образование в българското училище и се стремим да подпомагаме учителите в работата им. Тези от тях, които използват нашите учебници и помагала, познават прекрасно качествата им и отличните резултати, които те дават.

Като фирма, стремяща се да откликва на новостите в образованието, предлагаме решения за съвременно интерактивно обучение с продуктите от най-висок клас на английската фирма Promethean.

Над 30 училища, частни езикови школи и колежи са наши партньори в провеждането на международно признатите изпити PTE General и PTE Young Learners.

През 2011 година откриваме Pearson VUE Select Test Centre – първият изпитен център на PTE Academic в България, който отговаря на изключително високите изисквания за сигурност и конфиденциалност при провеждане на международно признатите езикови и професионални изпити на Pearson VUE и PTE Academic.

В нашите постоянни изложбени зали във Варна, София, Пловдив и Бургас, както и от всички наши представители в други 11 града в страната ще получите компетентна информация и съвет за подходящите учебни системи, международните изпити и съвременните интерактивни технологии в образованието.


За контакти: Изберете офис от зеленото поле вляво

Банкова сметка: Вижте тук

За поръчка: Вижте тук

 
  Copyright САН П.Р.О. Как да поръчате Онлайн бюлетин Контакти